Hvorfor bli utstiller?

Norges største møteplass for jakt-, fiske- og friluftsinteresserte nordmenn!

Interessen fra både utstillere og publikum er rekordstor, og Camp Villmark 2023 ble en stor suksess for både utstillere og besøkende. 2023 samlet 22 727 mennesker fra hele landet, over 200 utstillere og foredragsholdere, konkurranser og aktiviteter for alle aldre.

I 2023 var arrangementet mer omfattende enn noen gang, og vi fortsetter å videreutvikle messen for å skape en enda bedre møteplass for både utstillere og besøkende.

I 2024 feirer vi 40 år, og da skal vi lage tidenes Camp Villmark!

Bilde Jegerstine i naturen

Ta kontakt med meg

Trenger du mer informasjon om Camp Villmark, eller har du spørsmål vedrørende å ha en stand på arrangementet? Ikke nøl med å ta kontakt. Fyll inn navn og e-postadressen, så vil vi ta kontakt med deg fortløpende.

Ønsker du å bli utstiller
på Camp Villmark?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Nøkkeltall fra 2023

0
besøkende
0
har kjøpt eller bestilt noe på messen
0 av 10
har vurdert å kjøpe noe de så på messen
0 av 10
kom for å se og ta på produkter
0 av 10
kom for gode messetilbud
0 av 10
kom for å kjøpe noe på messen

Årets spørreundersøkelse viser at hele 6 av 10 besøkende oppgir muligheten til å se og ta på produkter som den avgjørende årsaken til deltakelsen på årets Camp Villmark. Messen samlet over 22 727 besøkende og bidro til salg av jakt-, fiske- og friluftsprodukter for hele 51 millioner kroner i løpet av 3 dager. 

I tillegg oppgir hele 7 av 10 besøkende at de vurderer å kjøpe eller bestille noe de har sett på messen. Dette betyr at det skapes betydelig omsetning for deg som utstiller også i ukene etter Camp Villmark.

Det selges stadig mer utstyr til jakt, fiske og friluftsliv via internett. Undersøkelsen NOVA Spektrum har gjennomført i etterkant av Norges største friluftsmesse, viser samtidig at flertallet av norske forbrukere fortsatt er opptatt av å prøve, sammenligne og se på ulike produkter før de tar sitt endelige valg om kjøp av friluftsutstyr. Mange er også opptatt av å få råd og veiledning fra fagfolk når de kjøper produkter til bruk i forbindelse med sitt friluftsliv:

  • Hele 58 prosent av de spurte oppgir at muligheten til å se på og ta på produkter fra ulike leverandører, er den avgjørende årsaken til at de valgte å besøke Camp Villmark 2023. Blant andre årsaker som mange trekkes frem, er blant annet gode messetilbud og konkret ønske om kjøp av utstyr.
  • Av produktgrupper som savnes eller man vil ha mer av dukker følgende opp: turutstyr, jakt, fiske, mat, hundeutstyr og camping.
  • 28 prosent av de besøkende deltok på Camp Villmark for å høre på foredrag, mens 27 prosent av de spurte tok turen til Norges største friluftsmesse for å gjøre noe sammen med familien