Møt målgruppen som elsker friluftsliv og camping på Norges Varemesse i september

I 2020 vil de fleste av oss tilbringe både helger og ferier i Norge og det har medført at interessen for friluftsliv har økt betraktelig. Flere melder om at etterspørselen etter alt fra fjellstøvler til campingtelt har eksplodert og enkelte bransjer opplever en betydelig omsetningsvekst. Camp Villmark presenterer derfor en ny messe denne høsten: Happy Camper.

Vanligvis arrangerer vi Camp Villmark i månedsskiftet mars/april, i brytningen mellom vinter- og sommersesongen. Det faktum at enda flere nå har fått øynene opp for livet under åpen himmel gjør at vi ønsker å legge til rette for et høstevent som også retter seg mot de nye friluftsentusiastene.

Vekst i etterspørsel av friluftsutstyr

Flere av dere har siden mars opplevd en vekst i etterspørsel av generelt friluftsutstyr (telt, fjellstøvler, campingutstyr, soveposer med mer).

Vi tror at dette også til en viss grad vil reflekteres i publikumssammensetningen, men at de som besøker Happy Camper i all hovedsak vil være de samme som du treffer på Camp Villmark på våren. 

FRILUFSLIV

UTSTYR

NYHETER

CAMPING

Kjøpsmesse med produkter og tjenester til friluftsliv og camping

Nå som ferieplaner og reiser må skrinlegges blir det flere som skal ut på tur i Norge. Det betyr at det er flere som kommer til å følge røde T-er i naturen, gå på toppturer, utforske nærmiljøet, ta med seg fiskeutstyr og prøve lykken, campe i naturen eller rett og slett i hagen og sove ute i hengekøye er blitt en slager. Og da trenger folk nytt friluftsutstyr.

 

På Happy Camper samler vi butikker og leverandører av utstyr til friluftsliv og camping på ett sted så publikum kan spare tid på å reise fra butikk til butikk, men heller planlegge sitt neste eventyr.

Vil du vite mer om dine muligheter som utstiller på
Happy Camper denne høsten?

Per Anders Iversen

Prosjektleder Friluftsliv
+47 917 06 137
[email protected]

Eli Næsfeldt

Prosjektleder Camping
+47 918 78 213​​
[email protected]

Camp Villmark arrangeres
9. - 11. april 2021