Jaktfilmshow med Kristoffer Clausen

Kristoffer er en meget merittert jeger, og tilbringer over 250 dager av året under åpen himmel. Gjennom en etterhvert imponerende produksjon av jaktfilmer og foredrag…

Les mer

Helsport og Camp Villmark arrangerer NM i teltoppsett

Er du rask til å sette opp telt? Nå har du sjansen til å bevise det! I samarbeid med Helsport arrangerer vi et fullstendig uoffisielt…

Les mer

Tilbud og aktiviteter på Camp Villmark

I tillegg til en rekke aktiviteter, foredrag og kurs finner du i år over 170 utstillere som er klare til å vise deg de beste…

Les mer

Velkommen til en inspirerende opplevelse på vårt fiskeområde!I år trapper vi opp satsingen på fiske ytterligere og kan friste med en rekke spennende aktiviteter, oppvisninger og utstillere.

 

Rovfiskakvariet og Castingdammen
I rovfiskakvariet kan du se demonstrasjoner, oppvisninger og produktnyheter fra de ledende leverandørene. I castingdammen kan du teste ferdighetene dine med fluestangen og få tips og råd som hjelper deg å kaste lengre og bedre.

 

Eget fluebindertorg
For første gang stiller vi med et eget fluebindertorg på Camp Villmark. Vi har i den anledning satt sammen et panel bestående av noen av de fremste fluebinderne i kongeriket, som vil vise frem et bredt og spennende utvalg av fluer beregnet på forskjellige typer fiske.

 

Basseng med spennende konkurranser for barna

På standen til Hooked.no finner du et eget basseng med spennende konkurranser og premier til ungene. På lørdag er det også ansiktsmaling for de yngste storfiskerne. Dersom du er interessert sjøfiske og ørretfiske i marka så viser gutta fra Hooked deg det riktige utstyret og de beste knepene for å fange storfisken.

 

Fiskesimulator
Sportsfiskelandslinga fra Grong stiller med en egen fiskesimulator hvor du kan «kjøre» alt fra ørret til Barracuda og kjenne på kreftene til storfisken.

 

Møt de største leverandørene innen fiskeutstyr
I tillegg møter du selvfølgelig de dyktigste fagfolkene fra de beste utstillerne og de største leverandørene innen fiskeutstyr. Både Stonefly, Gero Sportsfiske, Villmarksbutikken, Noroco og Stangtuppen.no er på plass med det nyeste utstyret og de beste tilbudene.

 

Vi har også andre spennende utstillere som Camp Neadalen og Kallaxfly. Hos disse kan du bestille fiskeopplevelser av høy kvalitet og bli flydd ut til de beste stedene.

 

Velkommen til en inspirerende opplevelse på vårt fiskeområde!