OM CAMP VILLMARK

Camp Villmark – de beste friluftsopplevelsene innendørs

Camp Villmark er villmarksmessen som gir besøkende mulighet til å klatre i klatrevegg, teste ut ATV’er, prøve skytesimulator, handle friluftsutstyr, samt høre på gode foredragsholdere som vet hvordan man inspirerer til tur. Arrangementet er fullpakket med spennende utstillere og morsomme aktiviteter. Camp Villmark er en inspirasjonsarena for alle med interesse for jakt, fiske og friluftsliv.


For hele familien

Camp Villmark er en interaktiv villmarksmesse tilrettelagt for både store og små. Arrangementet har fokus på at du skal få prøve deg på morsomme friluftsaktiviteter, samtidig som du opplever fantastiske sanseinntrykk fra naturen og lærer nye ting. Det vil være egne aktiviteter og opplevelser rettet mot barn, og vi ønsker hele familien velkommen. Messen skal vise folk i alle aldre de fantastiske mulighetene villmarka har å by på, og vi skal tilby de beste villmarksopplevelsene innendørs!

Neste Camp Villmark arrangeres 6. april – 8. april 2018 på Norges Varemesse i Lillestrøm.


Historie

Camp Villmark er en videreutvikling av den tradisjonsrike Villmarksmessen som har blitt arrangert årlig siden Finn Erik Bredesen etablerte messen i 1982. Villmarksmessen utviklet seg raskt til å bli den ledende messen for jakt-, fiske- og friluftsinteresserte i Norge. I 2014 kjøpte Norges Varemesse Villmarksmessen fra tidligere eier, og arrangerte Camp Villmark for første gang i april 2015.

 BLI UTSTILLER

Share this: