Jenter og jakt: Bli med på foredragskveld på Litteraturhuset

Torsdag 2. november arrangerer Norges Jeger- og fiskerforbund og Camp Villmark en egen foredragskveld på Litteraturhuset i Oslo. Tema er jenter og jakt, og vi kan by deg på en helaften med spennende foredrag og innhold som garantert vil inspirere deg til å komme i gang med jakta.

Vi registrerer med glede at stadig flere kvinner interesserer seg for jakt. Pr i dag er nesten 14% av de registrerte jegerne damer. Samtidig ser vi at alt for mange av de som tar jegerprøven, ikke kommer i gang med å jakte. Dette må vi gjøre noe med!

Derfor har vi gleden av å invitere deg til en helaften på Litteraturhuset i Oslo den 2. november. Målet vårt er å inspirere deg til å komme deg ut av døra og i gang med jakta. Kanskje får du noen gode tips og råd med på veien også.
Vi har invitert to spennende profiler som vil dele sine erfaringer med oss og som har en spennende historie å fortelle:

1: Ingerid Jordal
Når du hører begrepet «en jeger», hvem ser du for deg da? På 80-tallet var det upopulært å dra med seg kvinnfolk i jaktlaget. Nå danner de sine egne jaktlag. Men er det egentlig noen forskjell på den kvinnelige og mannlige jegeren? Ingerid Jordal er fotograf med base på Voss og hjertet i Finnmark. Det siste året har hun fulgt en gruppe kvinnelige jegere i felt, og forsøker å finne svar på hva jakta betyr for dem.

2: Stine Hagtvedt
Med prosjektet «Jakten på Norge», er Stine godt i gang med å jakte seg gjennom landet og prøve de ulike jaktformene som er typisk for distriktene. Prosjektet er et samarbeid med NJFF og du kan følge henne på bloggen hennes; jegerstine.no. På veien ønsker hun å bli bedre kjent med den norske kvinnelige jegeren der ute. Stine vil fortelle om hva som er avgjørende for at vi faktisk kommer oss ut på jakt, hvilke forventninger vi har og hvordan kvinner blir møtt i jaktmiljøet?

 

 

Her er programmet for kvelden:
• Kl 18:00 – Dørene åpner
• Kl 19:00 – Foredrag med Ingerid Jordal
• Kl 19:45 – Pause
• Kl 20:15 – Foredrag med Stine Hagtvedt

Både NJFF og Camp villmark vil selvfølgelig være til stede og svare på evt spørsmål underveis.
Prisen for kvelden er kr 150,- for NJFF-medlemmer og kr 200,- for andre. Prisen inkluderer en billett til Camp Villmark 2018.

 

 KJØP BILLETT 

 

Vi gleder oss til å se deg!

PS! Har du noen spørsmål? Ta kontakt med pi@messe.no eller anine@njff.no

 

 

Share this: