Møt noen av verdens fremste gravører og våpenbyggere

Under Camp Villmark den 31/3 – 2/4 har du sjansen til å se noe av det ypperste verden har å by på når det gjelder eksklusive våpen, gravering og våpenbygging.

 

Møt de beste i verden på standen til Magne Landrø i hall D
Fra Italia kommer representanter fra Bottega Giovannelli og Ivano Tanfoglio; Master Gunmaker fra Rizzini. De er regnet blant de beste i verden på sine respektive fagfelt, og du kan møte dem ved standen til Magne Landrø i hall D.

 

Verdens fremste gravør
Cesare Giovanelli regnes som verdens kanskje fremste gravør, og holder til i Brescia, hvor han driver Bottega Incisioni C. Giovanelli; en eksklusiv gruppe gravører som utsmykker både våpen, klokker, smykker, kniver mm.

 

Møt dem og se dem i arbeid
På Camp Villmark vil du få sjansen til å møte dem og ikke minst se dem i arbeid. Med seg har de Ivano Tanfoglio, Master Gun maker fra det samme området i Italia. I samarbeid med Rizzini vil han presentere et utvalg av meget eksklusive håndbygde våpen i million-klassen.

Share this: